Monday, 2 July 2012

kuat kan hatii :'(


 ya allahh .. 
sweetkan diornggg . hmmm knpaaa buat aku mcm niee
knpaa upload dlm fb 
ajmall hmm pleasee aku dah try lupakn kau tapi knpa susah sngt hmm 
knpaa hmm . knpaa hati aku sakit sngt bila tgk pic niee
weyhh tolongg hide dari akuu aku tak nak tgk aku sakit hatii 
weyhh aku nak ang taww . aku sayang ang sngt sngt
aku nak ang taw aku rindu angg . aku nak ang taww 
aku still sayang ang. 
knpa aku bodoh sngt boleh terima break hmmm 
aku harap sngt dapat ang balik . btw 
aku taw ang dah bahagiaa hmm . aku tak boleh buat apa apa
knpaaa buat aku mcm niee hmm
knpa jeles nie cukup kuat hmmm :'( 
i still love youu ajmal hadii </3

No comments:

Post a Comment