Monday, 19 November 2012

Comelkan

ni ajmal

ni saya 
       assalamualaikum hahaha . comel kan kitorng hahah . sebenarnye saya tiru dia buat mcm tu . hahah ni lah activiti saya time bosan . saya akan snap gmbar smpai lembam hahaha . saya suka gila gambar ni hahaha.
btw saya ngn dia tak ada apa apa . Dia just ex saya hahaha . Tapi saya sayang dia lagi . hahah apa apa je lah btw kitorang comel hahahah

header -..-

 Assalamualaikum semuaa hehe . btw hari ni nak story tentang header. benda ni kecik jee just aku geram gilaaaa hahaha . sebb apa nak tahu ek haha . sebb aku buat dah then bila letak dekat blog dia jadi tak sesuai soo geram tak buat dah header tu hahaah . membazir je aku download gmbr gmbr yg comel sbb nak buat header heheh . K lah ni header header yang aku buat hahaha .Alaaaaa dah padam lah gambar gambar header tu btw sorry yeaaa hehehe . k lah assalamualaikum

Wednesday, 14 November 2012

kenangan memang kenangan


muka dia time budak budak 
 hai hai *lambai lambai tangan*. BTW hari ni nak story tentang ex saya hahaha . eh eh sebelum tu kena menjerit  I MISS YOU AJMAL hahaha. saya tak tahu nak type macam mana sbb karang saya selalu dapat D ehh hahaha . eh eh you kita kenal dekat setahun lebih kann kalau kita still couple kita sethun kan kan hehe.
tak pe tak pe hehe awak dah bahagia sekarang ni . saya lagi bahagia tengok awak bahagia haha . ehh saya rindu awak setengah mati ceewahh haaha .

 Ehh ajmal still ingt lagi time jumpa tu hehe *malu*. hehe kita jumpa dekat the mines jee haha . time tu happy sangt sbb dpt jmpa awak lah kan hehe yelahh selama kita couple kita tak penah jumpa pun kan kan . hehe awak ingat lagi takk awak datang lambat haha . geram jgak saya time haha smpai saya sempat shopping dulu
hahaha. time awak dah sampai tuu awak tarik rambut saya kan hahah awak cakap 'jalan lah' hahaha ehh kenangan sungguh banyak kenangan bersama awak haha . btw saya nak bagi tahu saya rindu awak yang dulu yang tak kuat isap rokok . yang tak selalu keluar malam hmm tpi sekarang awak rajin keluar malam . hmm saya sedih tengok awak jadi teruk macam ni hmm . Saya ingat lagi time kita jumpa tu dua dua senyap than jalan tak berhenti hahah awak tahu tak penat taw pusing the mines tu hahaha . than awak ajak naik boat ehh saya takut lahh haha tak biasa naik boat . penat saya menaip ni hahaha . awak wajib baca yeaa . saya tahu tak sedih pun .tapi saya ikhlas cerita tentang awak . sepanjang kita couple . kita selalu gaduh kan yelah kita berjauhan mana tak selalu salah faham kan hehe . awak saya rindu nak gayut dengan awak . saya ingt lagi time tu saya sakit awak call saya walaupun saya cakap mcm nak tak nak je awak still layan saya hehe . 
setiap pagi sebelum pergi sekolah mesti kita msg dulu kan hahah . okay okay semua tu kenangan btw saya bahagia . saya bahagia bersama lelaki yang sekepala dengan saya haha . dia selalu buat saya happy . saya harap awak bahagia yeaa , eh eh awak jangan penah lupa saya yeaa . ingat jangan penah lupa saya hehe .
ehh satu lagi ingat lagi baju yang saya beli bersama awak hahaa baju tu dah lama saya tak pakai hahaha ..
sorry yea kalau awak penat membacanyee hahaha . k assalamualaikum :) 



ehh ni gambar ajmal yg sekarang haha dia makin handsome lahh ;)

Saturday, 3 November 2012

Cameron highland








  first thing aku tak ingt bila aku pergi cameron hahaha . mcm tak caye je mak nak bawa pergi cameron selalunye mak cakap je tapi tak pergi pun hahah . Even time ni tak ada sapa msg aku. Aku rasa happy sangt
sbb akak aku ada hehe . mcm mcm beli tapi tak berfaedah pun hahahhaa . Masa dekat ladang teh tu hahah
ada budak jatuh berguling haha kesian budak tu dah taw bukit buat apa lari hahaha .

  Aku tak lupa kat kawan kawan . Ada lah jugak aku beli untuk diorng haha . Sorry to say masa hari kedua ada kat sana saya tak pakai tudung sbb tak bawa iron hahah gilakan berjalan tak bawa iron haha . Tapi yang paling best kereta aku hahah macam sardin hahah . sumpah berat gila haha . Harap nanti mak bawa pergi langkawi pulak hehe rindu langkawi hehhe :)

Monday, 29 October 2012

friend ❤

me n naimah

me n anina 

me n aisya 


me , shamim n anina
me n aisya  ♥ 
   hidup tanpa kawan terasa sunyi. sebb kita perlukan kawan tak kira di mana pun kita berada kalau
boleh kita nak kawan sentiasa ada di sisi kita . kerana hidup kita happy bila bersama kawan. Even kita selalu gaduh kita still berkawan. siti nor anina . aku baru mula rapat dengan dia time tahun ni . dah awal awal tahun kitorang rajin keluar bersama haha . 

   siti aisya aku rapat dengan dia dari darjah enam lagi . but time tu tak rapat sangat sbb dia lebih kan dengan eleesa . dia selalu cakap kat aku 'JANGAN TINGGALKAN AKU TAW WALAUPUN HANG DAH KAHWIN JANGAN PENAH TINGGALKAN AKU' . eleesa pun sama aku sayang semua kawan aku hehe . walau tak rapat aku still sayang . diorng lah tempat aku nak mengadu yang aku tengah sedih marah kecewa happy hehe . diorang sentiasa ada dengan aku . 

 SITI AISYA, SITI NOR ANINA, RUHAYATUL NAIMAH. NUR ELEESA SOFI. Sentiasa jadi kawan walaupun gaduh :)

Sunday, 2 September 2012

:'(

sakit hati kan bila ditipu digame hmm 
ya allah sakitnye hati aku bila dapt taw kau dah ada awek baru 
lepas lepas je dpt taw aku msg dia bnyk kali dia tk reply then aku call
hani redza aku cerita lah kat dia sambil menangis time tu aku tk taw nak ckap apa
dah hanya allah yang tahu mcm ane perasaan aku time tu . then hani cerita lah
semua nye tntng dia kat aku hmm baru aku taw yang dia tu player
hmm . then aku menangis lagi n lagi n lagi smpai aku cerita kat syazmil dia suruh 
aku sabar bagai lahh hmm aku okay lagi malam tu aku skype ngn hani.
sambil skype tu aku menangis lah ya allah knpa sakit sangat hani aku niee hmmm . 
aku sabar jee . n maybe lepas nie aku dah tak contact diaa .
aku try tak contact dia hmm ya allah . knpa semua nie jadi kat aku hmm time
tu sampai aku pikir nak bunuh diri dah hmm .kalau chipsmore taw
tntng nie msti kena gilaa kat AK tu hmm :'(

Wednesday, 8 August 2012

beby nisaaa ♥

kenal tak budak comel niee hehe
mesti korang kenal punyaa . nama dia nisaa .
k seblum nie kitorng bermusuh then kita berbaik baik balikk
kita suka suara diaa comel sngt sngtt 
dia nie ambil berat tntng aku 
suweet je baca blog diaa . 
awak awak jngn sedih sbb lelaki dah yeaa
awak kena kuat . awak tu muda lagii 
panjang lagi masa untuk bercinta . awak jaga diri elok elok yee
 you beby