Tuesday, 13 March 2012

Kawan Baru ;)

KAWAN BARU HAHAH 
semalam kat tuisyen memang best dari pukul 1.30-7.30
best gila tabah lagi layan kerenah alif tu hahha
dah lah lembut hahah 
sorry alif aku layan ang mcm kawan je tak lebih pun
aku still sayang ajmal dye lah segala nye bagi aku 
aku just sayang dye je .
aidiel naim muka dye mcm mmber aku kat KL 
haha
serius dye tk sombong , comel je muka dye time senyum <3 
awww hahah gatai sat hahaha 
kat tuisyen bising gila 
cikgu semua sporting gila hahah 
memang best lah ..
ok lah sampai sini je lah .
kbaiiiiii <3 :)

No comments:

Post a Comment