Saturday, 28 April 2012

i still love you :'(

hey korng . korng sihat takk ? kalau tak sihat gi makan ubat nohhh . HAHA
hari ni nak cerita tentang ex aku ajmal hadi hmmm :'(
sumpah aku tak boleh terima yg aku da break dengan dye hmm
knpa aku bodoh boleh terima break dyee :'(
ya allah aku perlu dye
aku nak dye balikk :'(
ajmal ... tak salahkn aieshah nak ajmal balik :'(
tapiiiii ajmal da ada awek , sumpah sedih , sedih giler giler hmmm
kenapa kita perlu kenal .. kenpa aku susah nak lupakn kau
kenapa aku sayang kau sngt sngt wahai ajmal hadi :'( 
please aku nak kita macam dulu hmm . aku still sayang aku 
ya allah tabahkan lah hati aku untuk hadapi segala dugaan dan cabaranmu ya allah :'(

No comments:

Post a Comment