Monday, 19 November 2012

header -..-

 Assalamualaikum semuaa hehe . btw hari ni nak story tentang header. benda ni kecik jee just aku geram gilaaaa hahaha . sebb apa nak tahu ek haha . sebb aku buat dah then bila letak dekat blog dia jadi tak sesuai soo geram tak buat dah header tu hahaah . membazir je aku download gmbr gmbr yg comel sbb nak buat header heheh . K lah ni header header yang aku buat hahaha .Alaaaaa dah padam lah gambar gambar header tu btw sorry yeaaa hehehe . k lah assalamualaikum

No comments:

Post a Comment