Wednesday, 14 November 2012

kenangan memang kenangan


muka dia time budak budak 
 hai hai *lambai lambai tangan*. BTW hari ni nak story tentang ex saya hahaha . eh eh sebelum tu kena menjerit  I MISS YOU AJMAL hahaha. saya tak tahu nak type macam mana sbb karang saya selalu dapat D ehh hahaha . eh eh you kita kenal dekat setahun lebih kann kalau kita still couple kita sethun kan kan hehe.
tak pe tak pe hehe awak dah bahagia sekarang ni . saya lagi bahagia tengok awak bahagia haha . ehh saya rindu awak setengah mati ceewahh haaha .

 Ehh ajmal still ingt lagi time jumpa tu hehe *malu*. hehe kita jumpa dekat the mines jee haha . time tu happy sangt sbb dpt jmpa awak lah kan hehe yelahh selama kita couple kita tak penah jumpa pun kan kan . hehe awak ingat lagi takk awak datang lambat haha . geram jgak saya time haha smpai saya sempat shopping dulu
hahaha. time awak dah sampai tuu awak tarik rambut saya kan hahah awak cakap 'jalan lah' hahaha ehh kenangan sungguh banyak kenangan bersama awak haha . btw saya nak bagi tahu saya rindu awak yang dulu yang tak kuat isap rokok . yang tak selalu keluar malam hmm tpi sekarang awak rajin keluar malam . hmm saya sedih tengok awak jadi teruk macam ni hmm . Saya ingat lagi time kita jumpa tu dua dua senyap than jalan tak berhenti hahah awak tahu tak penat taw pusing the mines tu hahaha . than awak ajak naik boat ehh saya takut lahh haha tak biasa naik boat . penat saya menaip ni hahaha . awak wajib baca yeaa . saya tahu tak sedih pun .tapi saya ikhlas cerita tentang awak . sepanjang kita couple . kita selalu gaduh kan yelah kita berjauhan mana tak selalu salah faham kan hehe . awak saya rindu nak gayut dengan awak . saya ingt lagi time tu saya sakit awak call saya walaupun saya cakap mcm nak tak nak je awak still layan saya hehe . 
setiap pagi sebelum pergi sekolah mesti kita msg dulu kan hahah . okay okay semua tu kenangan btw saya bahagia . saya bahagia bersama lelaki yang sekepala dengan saya haha . dia selalu buat saya happy . saya harap awak bahagia yeaa , eh eh awak jangan penah lupa saya yeaa . ingat jangan penah lupa saya hehe .
ehh satu lagi ingat lagi baju yang saya beli bersama awak hahaa baju tu dah lama saya tak pakai hahaha ..
sorry yea kalau awak penat membacanyee hahaha . k assalamualaikum :) 



ehh ni gambar ajmal yg sekarang haha dia makin handsome lahh ;)

No comments:

Post a Comment