Saturday, 3 November 2012

Cameron highland








  first thing aku tak ingt bila aku pergi cameron hahaha . mcm tak caye je mak nak bawa pergi cameron selalunye mak cakap je tapi tak pergi pun hahah . Even time ni tak ada sapa msg aku. Aku rasa happy sangt
sbb akak aku ada hehe . mcm mcm beli tapi tak berfaedah pun hahahhaa . Masa dekat ladang teh tu hahah
ada budak jatuh berguling haha kesian budak tu dah taw bukit buat apa lari hahaha .

  Aku tak lupa kat kawan kawan . Ada lah jugak aku beli untuk diorng haha . Sorry to say masa hari kedua ada kat sana saya tak pakai tudung sbb tak bawa iron hahah gilakan berjalan tak bawa iron haha . Tapi yang paling best kereta aku hahah macam sardin hahah . sumpah berat gila haha . Harap nanti mak bawa pergi langkawi pulak hehe rindu langkawi hehhe :)

No comments:

Post a Comment